Ring oss 0774 - 42 42 43

M2M-uppkopplingar med obegränsad datamängd

Vi är stolta att vara utsedda till ett av det bästa 4G näten för M2M.
 Med obegränsad data i din M2M-uppkoppling tar datamängden aldrig slut och du vet alltid priset per månad. Med och utan bindningstid. Välj vilken hastighet du behöver på din uppkoppling.

M2M - normalhastighet

M2M-uppkoppling med obegränsad data för 299kr/mån utan bindningstid. Passar för uppkopplade enheter från en fast plats med behov av en hastighet upp till 8Mbit/s

M2M - 300Kbit/s

M2M-uppkoppling med obegränsad data för 79kr/mån med 24 månaders bindningstid. Passar för att skicka små mängder data från en fast plats.

Välj den typ av abonnemang du vill ha och klicka sen på gå vidare.


Varför välja Net1 M2M-uppkoppling

  • Enbart datatrafik i vårt nät

    Vårt trådlösa bredbandsnät är optimalt att använda för M2M-uppkopplingar då de används enbart för datatrafik. Vi har inga smartphones i vårt nät som proppar igen trafiken. Vi har dessutom Sveriges största 4G täckning.

  • Obegränsad data - Fast pris

    Med obegränsad data i våra M2M uppkopplingar tar datamängden aldrig slut och du kan känna dig trygg att tjänsten aldrig går ner. Detta spar både tid och pengar för ditt företag då du inte behöver oroa dig för att någon rapport inte skickas eller att någon viktig data stoppas för att din uppkoppling nått sitt tak. En annan stor fördel är att du alltid har en fast månadskostnad.

  • Robust nät

    Vi samarbetar med Teracom som ansvarar för att SVT, Sveriges Radio och svenska försvaret ska kunna nå ut överallt. Vad som än händer. Backup finns med dieselaggregat som ser till att systemet får ström, även vid elavbrott. Vår uppkoppling är säker, pålitlig och stabil.