Förkonfiguration

Om du köper ett abonnemang från en leverantör, en antenn från en annan och en router av en tredje blir det lätt massa arbete för dig att sätta samman en lösning innan den kan skickas ut till den plats där den ska användas. Vi gör det nu enklare för dig med vår nya tjänst.

Läs mer..     

Mobilt VPN

Har ditt företag gjort en konsekvensanalys av hur ett digitalt avbrott eller intrång påverkar verksamheten? Med allt fler M2M-uppkopplade mätpunkter, mobila medarbetare och fordon blir frågorna kring säkerhet, intrång och stabilitet allt viktigare.

Läs mer..

Välj rätt M2M-uppkoppling

GRATIS GUIDE - Sex frågor du bör ställa dig innan du väljer M2M-uppkoppling till ditt företag.

Ladda ner..

Net1 tar ledarpinnen

Under våren 2016 gjorde InDuo Wireless flera olika tester för att utse det bästa 4G-nätet för M2M. De gjorde hastighetstest, både inomhus och utomhus. Tittade på täckning och tillgänglighet och jämförde totalerbjudande och pris. 

Läs mer..

Utökad support

Den nya tjänsten Utökad Support är framtagen för att möta företagens önskemål om mer avancerade och behovsanpassad support.  

Läs mer..

Robust mobilnät för redundans

Affärskritiska applikationer ställer höga krav på redundans. Med Net1s SIM-kort i kombination med en annan operatör får ditt företag dubbel säkerhet och kan säkra kommunikationen vid tex strömavbrott eller från kablar som grävs av.

Läs mer..

Kundcase & Inspiration

När världen blir allt mer uppkopplad ökar kraven på våra kommunikationslösningar. Net1 har gedigen erfarenhet av att leverera affärskritiska kommunikationstjänster och säkra datauppkopplingar till företag i alla branscher. Här delar vi med oss av nyheter, tips, råd och inspiration kring företagskommunikation. Välkommen in!

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för tips, inspiration och nyheter om det senaste inom företagskommunikation.