Skogs- och Jordbruk

Rätt uppkoppling till din maskin

Alltid uppkopplad

Desto längre ut i skogen man beger sig, desto svårare kan det bli att hitta signal till uppkopplingen. Väljer du Net1 som leverantör täcker vi 98,5% av Sveriges yta och ni kan känna er säkra på att alltid kunna rapportera in och delge GPS-positioner.

Lösning från Net1

Net1 erbjuder en helhetslösning som är säker, kostnadseffektiv och lätt att äga. Vi erbjuder ett privat 4G-nät som rymmer alla dina datauppkopplingar i vårt moderna LTE-nät med Sveriges största täckning.

För just företag inom VA -sektorn rekommenderar vi en säker anslutning enligt följande.


En bas gjord på vår VPN lösning som separerar er helt ifrån internet för att näst intill omöjliggöra intrång i er data som man kombinerar med en industrirouter och ett av våra abonnemang som man väljer efter behov. Man kan då antingen välja obegränsad datamängdM2M låghastighetsuppkoppling, eller ett av våra datapaket. För bästa möjliga funktionalitet kan man lägga till en antenn och tillbehör, tjänsten förkonfigurationutbytesgarantimanagering och övervakning, samt utökad support. Fyll i formuläret här under så kontaktar vi dig och hjälper dig att ta fram ett paket som passar perfekt för er.

Jag vill veta mer om Net1s lösningar inom skogs- och jordbruk

Vi kontaktar dig