Ring oss 0774 - 42 42 43

M2M - För din bransch

Betallösningar

Energi

Bygg- och Fastigheter

Skogs- och Jordbruk

Välj den typ av abonnemang du vill ha och klicka sen på gå vidare.


Net1 tar ledarpinnen

Under våren 2016 gjorde InDuo Wireless flera olika tester för att utse det bästa 4G-nätet för M2M. De gjorde hastighetstest, både inomhus och utomhus. Tittade på täckning och tillgänglighet och jämförde totalerbjudande och pris. 

Läs mer..

Välj rätt M2M-uppkoppling

GRATIS GUIDE - Sex frågor du bör ställa dig innan du väljer M2M-uppkoppling till ditt företag.

Ladda ner..

 • Fast pris

  Då våra M2M-abonnemang innehåller obegränsad datamängd behöver du aldrig fundera över hur mycket data du förbrukar eller köpa till extra data. Hos oss blir fakturan alltid densamma! 

 • Enbart Datatrafik

  Vårt trådlösa bredbandsnät är optimalt att använda för M2M-uppkopplingar då de används enbart för datatrafik – vi har inga smartphones som proppar igen trafiken. Detta gör att vi kan erbjuda stabila datauppkopplingar med hög tillgänglighet och kommunikation som fungerar!

 • Sveriges största täckning

  Sverige är stort och fantastiskt, och vi är den leverantör som täcker störst del av vårt avlånga land. Hela 95% av Sveriges yta och vi når 99,8% av befolkningen.

 • Ingen bindningstid

  Vi tror på valfrihet. Därför har vi inga bindningstider i våra abonnemang – är du inte nöjd med tjänsten kan du lämna den åter. 

 • Robust och driftsäkert nät

  Vi har backup med dieselaggregat som ser till att systemet får ström, även vid elavbrott. Vår uppkoppling är väldigt säker, pålitlig och stabil. Det är därför vi har så många kunder inom blåljus, militär och räddningstjänst.